fbpx

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Platforma lionessclinic.com este deținută de Infomed Store SRL cu următoarele date de identificare:

COD FISCAL: 43317526

Număr de regulă: J40/15243/2020

Bdul. Decebal 11 B, Bucuresti

Vanzator: Infomed store SRL proprietar lionessclinic.com

Cumpărător: persoană fizică/persoană juridică sau orice persoană juridică care plasează o comandă prin autentificare sau fără autentificare în cont.

Client – ​​persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la continutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de lionessclinic.com sau in baza unui acord de utilizare existent intre lionessclinic.com si acesta si care necesita crearea si utilizarea un cont .

Cont – secțiunea site-ului formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului trimiterea comenzii și care conține informații despre client și istoricul cumpărătorului pe site (Comenzi, facturi fiscale etc.).

Site – www. lionessclinic.com și subdomeniile sale.

Comanda – document electronic care intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia acestuia de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează să fie furnizate de către vânzător, Cumpărătorului ca urmare a contractului încheiat.

Campanie – acțiunea de a expune, în scop comercial, un număr finit de bunuri și/sau servicii cu un stoc limitat și predefinit, pe o perioadă limitată de timp stabilită de vânzător.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si cumparatorului.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care furnizează servicii de curierat rapid.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile bunurilor și serviciilor, așa cum sunt specificate în descrierea acestora.

Conținut – toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate în alt mod prin utilizarea echipamentelor electronice;

Conținutul oricărui e-mail trimis cumpărătorilor de către vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de acesta;

informatii referitoare la bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;

informatii referitoare la bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de un tert cu care Vanzatorul a incheiat contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

date referitoare la vânzător sau alte date privilegiate ale vânzătorului.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile comerciale. Nu este însă o promisiune de vânzare.

Notificarea primita de cumparator prin email sau sms, dupa plasarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Din motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea de bunuri și/sau servicii din comandă. Dacă modificați cantitatea de bunuri și/sau servicii din comandă, acesta va anunța cumpărătorul la adresa de e-mail sau numărul de telefon furnizat vânzătorului în momentul plasării comenzii și va returna suma plătită (în cazul plăților cu cardul) .

Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin e-mail si/sau SMS a notificarii de trimitere a comenzii.

DECLARAȚIE DE RENUNȚARE

lionessclinic.com nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la lionessclinic.com sunt lipsite de viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni , defecte, întârzieri sau întreruperi. în funcționare sau transmisie, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe propriul risc, lionessclinic.com fiind liber de orice răspundere pentru orice daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. lionessclinic.com nu este responsabil pentru erorile sau omisiunile care pot apărea în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informațiile incluse pe lionessclinic.com au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună-credință, din surse pe care vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice alte informații intră sub incidența legii cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe, utilizatorul este rugat să informeze vânzătorul la contact@lionessclinic.com, pentru a întreprinde acțiunile legale necesare. .

lionessclinic.com își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site din cauza unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, au prețuri evident eronate/derizorii la produse (prețuri pe care le puteți aprecia ca fiind eronate/ derizoriu orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

lionessclinic.com, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea voucherului de campanie, nu este responsabil pentru voucherele contrafăcute sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la cumpărare sau de a deduce valoarea acestuia. din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant la campania respectiva.

Orice link-uri către alte site-uri sunt furnizate doar în scopul creșterii accesibilității informațiilor, iar lionessclinic.com nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. ură.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate sunt: ​​nume si prenume, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.

Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale. lionessclinic.com va putea selecta utilizatorii cărora le va trimite newslettere și alerte.

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, lionessclinic.com are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: management economic si financiar, publicitate, marketing, publicitate, statistici, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor despre starea contului lor pe lionessclinic.com, informarea clientilor despre evolutia si starea comenzilor.

Completarea de către utilizatori a formularelor de pe site echivalează cu acceptarea necondiționată ca aceste date să fie incluse în baza de date lionessclinic.com și cu utilizarea și prelucrarea de către lionessclinic.com, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus. , inclusiv, dar fără a se limita la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare.

Clienților li se garantează drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale. Clienții au dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus pe baza unei cereri scrise, semnate si datate, depuse la sediul lionessclinic.com.

Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării comenzilor.

In cazul in care clientul modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale deja livrate catre lionessclinic.com si sunt comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele din momentul plasarii comenzii iar livrarea produselor se va face tinand cont datele nou modificate .

lionessclinic.com nu solicită utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care utilizatorul le dezvăluie unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate. pentru faptele sale. Astfel, în cazurile dezvăluirii unor astfel de date, utilizatorul nu poate fi tras la răspundere pe lionessclinic.com pentru orice daune.

Protecția datelor cu caracter personal – actualizată conform regulamentului UE 2016/679 (GDPR)

Informații generale

Professional Beauty Solution SRL cu sediul in Bucuresti, Sector 2, reprezentam operatorul in conformitate cu GDPR si, prin urmare, suntem responsabili pentru prelucrarea datelor descrisa mai jos. Pentru întrebări sau solicitări privind prelucrarea datelor, vă rugăm să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor, ale cărui date de contact se găsesc mai jos.

Puteți contacta în orice moment responsabilul nostru cu protecția datelor folosind următoarele metode de contact:

Prin e-mail: office@lionessclinic.com

Informații despre prelucrarea datelor

Vom prelucra datele personale colectate prin intermediul formularului online de înregistrare a clientului și, în cadrul viitoarelor tranzacții comerciale, în scopul încheierii și executării contractului. Această prelucrare se bazează pe art. 6 alin. teza 1 lit. b) GDPR.

Vom prelucra toate datele dumneavoastră cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul formularului de înregistrare online, precum și prin plasarea comenzilor pe site-ul nostru web și în timpul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare, pentru a realiza relații de afaceri și analiza datelor. De asemenea, vă vom contacta în aceste scopuri prin e-mail, telefon.

În scopurile menționate mai sus, datele dumneavoastră vor fi stocate în baza noastră de date și vor fi îmbogățite cu date pe care le colectăm din surse publice (ex. Registrul Comerțului). Această prelucrare se bazează pe art. 6 alin. 1 teza 1 lit. f) GDPR.

Toate datele dumneavoastră cu caracter personal colectate prin intermediul formularului online de înregistrare a clienților și în timpul tuturor tranzacțiilor comerciale viitoare vor fi prelucrate de noi și pentru a vă oferi informații despre campaniile de publicitate și marketing. Această prelucrare se bazează pe art. 6 alin. 1 teza 1 lit. f) GDPR.

Este necesar să urmărim interesele noastre legitime pentru a vă informa despre ofertele și serviciile noastre și pentru a extinde relația cu clienții. Dacă ne-ați dat consimțământul prealabil, vom folosi și datele dumneavoastră personale pentru a vă furniza informațiile noastre prin e-mail, telefon. Această prelucrare se bazează în mod legitim pe art. 6 alin. 1 teza 1 lit. a) GDPR.

Beneficiarii datelor

Pentru realizarea scopurilor menționate mai sus, folosim furnizori de servicii, respectiv împuterniciți conform art. 28 GDPR, de exemplu furnizorii noștri de găzduire, platforme și servicii de întreținere, furnizorii de servicii de curierat sau furnizorii noștri de servicii pentru trimiterea de e-mailuri, contactarea telefonică sau tipărirea materialelor publicitare personalizate.

Ne asigurăm prin reglementări contractuale că acești furnizori de servicii prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protecție a datelor, chiar dacă datele cu caracter personal sunt transferate într-o țară în care de obicei utilizează un alt nivel de protecție a datelor. și pentru care nu există o decizie de adecvare a Comisiei UE. Nu se fac alte transferuri de date cu caracter personal către alți destinatari, cu excepția cazului în care avem această obligație prin lege.

Pentru mai multe informații despre protecția corespunzătoare a transferului internațional de date sau o copie a acestora, vă rugăm să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor prin e-mail la: office@lionessclinic.com.

Furnizarea obligatorie/voluntară a datelor și durata păstrării acestora

Furnizarea următoarelor date este necesară pentru a putea încheia un contract cu dumneavoastră și pentru a procesa înregistrarea clientului: numele clientului (= numele companiei dumneavoastră), forma juridică, adresa de facturare, numărul de telefon al companiei, codul fiscal (în care se referă la clienții UE: numărul de înregistrare în scopuri de TVA), datele de identificare ale unei persoane/persoane autorizate să cumpere (de exemplu, proprietarul afacerii), funcția persoanei autorizate să cumpere (de exemplu, proprietarul afacerii sau cumpărătorul), dovada existenței companiei dvs. .

Restul datelor colectate în timpul procesului de înregistrare a clientului sunt furnizate de dvs. în mod voluntar. Nu sunteți obligat să ne furnizați aceste date cu caracter personal, iar aceste date nu reprezintă o cerință legală sau contractuală sau o cerință necesară pentru încheierea unui contract. Dacă nu ne furnizați aceste date personale, acest lucru nu vă va afecta. Datele dumneavoastră personale vor fi stocate până la sfârșitul relației cu clientul, cu excepția cazului în care avem obligația legală de a continua să stocăm datele dumneavoastră în scopul de a le prezenta autorităților publice, de exemplu autorităților fiscale. Stocarea și transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal către autoritățile publice în scopul îndeplinirii unei obligații legale se bazează din punct de vedere legal pe art. 6 alin. 1 teza 1 lit. c) GDPR.

Drepturile tale

În calitate de persoană vizată, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor în orice moment și în mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact menționate mai sus pentru a vă exercita drepturile în conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt următoarele:

Dreptul de a primi informații despre prelucrarea datelor și o copie a datelor prelucrate (drept de acces, articolul 15 GDPR).

Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de rectificare, art. 16 GDPR).

Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor privind cererea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR).

Dreptul de a solicita o restricție a prelucrării datelor (dreptul la o restricție a prelucrării, articolul 18 GDPR).

Dreptul de a primi date cu caracter personal referitoare la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanizat și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR).

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea (dreptul de opoziție, articolul 21 GDPR).

Dreptul de a retrage în orice moment un consimțământ acordat pentru a opri prelucrarea datelor pe baza consimțământului dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului dat înainte de retragere (dreptul de a retrage consimțământul, articolul 7 GDPR).

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor reprezintă o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).

Datorită posibilelor modificări ale legislației, poate deveni necesară o modificare a acestor notificări privind protecția datelor. În acest caz, vă vom informa cu privire la astfel de modificări. În măsura în care modificările afectează prelucrarea care se bazează pe consimțământul dumneavoastră, vom solicita un nou consimțământ, dacă este necesar.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul în vederea plasării unei comenzi este permis oricărui client/cumpărător.

Din motive justificate lionessclinic.com își rezervă dreptul de a restricționa accesul clientului/cumpărătorului în vederea plasării unei comenzi și/sau la unele dintre modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că pe baza comportamentului sau activității clientului/cumpărătorului pe site-ului, acțiunile sale ar putea dăuna în orice fel lionessclinic.com. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul poate contacta departamentul de relatii cu clientii lionessclinic.com, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mai sus mentionate.

Comunicarea cu vânzătorul se poate face prin interacțiune directă cu acesta sau prin adresele menționate în secțiunea „contact” a site-ului. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

În cazul unui volum neobișnuit de mare de trafic provenit dintr-o rețea de internet, lionessclinic.com își rezervă dreptul de a cere clienților/cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare captcha, pentru a proteja informațiile din cadrul site-ului.

lionessclinic.com poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau servicii si/sau promotii practicate de acesta sau de orice alt tert cu care lionessclinic.com are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. .

Toate tarifele aferente bunurilor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA

Toate informatiile folosite pentru a descrie bunurile si/sau serviciile disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind folosite exclusiv ca prezentare.

ÎNREGISTRARE CA UTILIZATOR

Pentru a crea un cont pe site-ul lionessclinic.com, utilizatorului i se cere să folosească o adresă de e-mail validă. lionessclinic.com poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că a folosit informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconsecvent cu utilizarea normală.

PRET

Prețul final plătit de client constă în prețul produsului + costurile de transport și/sau colectare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate prețurile aferente produselor și serviciilor vândute prin intermediul site-ului lionessclinic.com sunt exprimate în Lei și conțin TVA de 19%.

COMMAND

Clientul/cumparatorul poate plasa comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, si va finaliza comanda prin efectuarea platii intr-una din modalitatile expres indicate. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un bun și/sau serviciu este disponibil pentru cumpărare în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta. Adăugarea unui bun/serviciu în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit și rezervarea automată a bunului/serviciului.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul este de acord ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la momentul plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul este de acord ca vanzatorul sa-l poata contacta, prin orice mijloc disponibil/ agreat de catre vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului.

Vânzătorul poate anula comanda plasată de cumpărător, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreuna din părți să poată pretinde celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

– neacceptarea de către banca emitentă a cardului cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;

– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de lionessclinic.com, în cazul plății online;

– datele furnizate de client/cumpărător pe site sunt incomplete și/sau incorecte;

– imposibilitatea de a contacta clientul/cumpărătorul de către vânzător prin oricare dintre mijloacele puse la dispoziție de client/cumpărător în termen de 3 zile

– livrări eșuate consecutive către același client/cumpărător

– produsele din comanda clientului/cumpărătorului au fost în campanii de promovare/marketing iar stocul a fost epuizat

In cazul in care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in termenul legal de retragere din contract, acesta trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul. În cazul în care comanda este achitată, vânzătorul va restitui suma în termen de maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării vânzătorului de către cumpărător asupra deciziei sale de a se retrage din contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

pentru Comenzile achitate cu card online -> prin rambursare in contul din care s-a efectuat plata;

pentru Comenzile plătite cu Op / ramburs / iTransfer / Card bancar-> prin transfer bancar;

Vânzătorul va putea amâna rambursarea până la primirea bunurilor vândute sau până la primirea dovezii că acestea au fost expediate, dacă nu s-a oferit să recupereze el însuși bunurile (se va lua cea mai recentă dată).

In cazul in care un bun si/sau serviciu comandat de cumparator nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul despre acest fapt si va restitui in contul cumparatorului contravaloarea bunului si/sau serviciului, in maxim 7 ( șapte) zile de la data la care vânzătorul a luat cunoștință de acest fapt sau de la data la care cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de a rezilia contractul.

FACTURARE / PLATA

Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www. lionessclinic.com includ TVA conform legislatiei in vigoare.

Pretul si metoda de plata sunt specificate in fiecare comanda in momentul confirmarii disponibilitatii produsului. Vânzătorul va emite cumpărătorului o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite cumpărătorului factura aferentă comenzii care conține bunuri și/sau servicii vândute de lionessclinic.com, precum și pentru orice alte plăți aferente comenzii, în format electronic, prin adăugarea facturii în contul cumpărătorului sau prin e-mail, la adresa de e-mail menționată de cumpărător în contul său sau factura poate însoți fizic produsele livrate prin curier.

Pentru o comunicare corectă a facturii aferente comenzii, cumpărătorul are obligația de a actualiza ori de câte ori este necesar datele din contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi, existente în cont.

În cazul în care un client pierde o factură, o poate solicita prin furnizarea indicațiilor de identificare necesare folosind secțiunea „contact” de pe www.lionessclinic.com.

Prin trimiterea comenzii, cumparatorul este de acord sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre lionessclinic.com in cont sau prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in cont sau factura poate insoti produsele livrate.

LIVRARE

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 249 Ron. Pentru comenzile mai mici de 249 Ron, pretul de livrare este unul fix de 16 Ron. Livrările se fac în toate zonele în care firmele de curierat partenere ale vânzătorului doresc fără costuri suplimentare. În cazul unor costuri suplimentare, vânzătorul va informa cumpărătorul, iar acesta din urmă poate sau nu să fie de acord cu livrarea în aceste condiții.

Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Pentru toate categoriile de produse, timpul maxim de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii cu exceptia situatiilor in care produsele nu sunt in stoc si nu exista o data pe care vanzatorul sa o poata garanta pentru returnarea lor in stoc. Zilele lucrătoare sunt considerate de luni până vineri, între orele 09-18. În cele mai multe cazuri reușim să livrăm produsele conform propriului nostru obiectiv.

Nu se pot face modificări după finalizarea comenzii.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor s-au modificat dupa confirmarea comenzii), lionessclinic.com va informa clientul despre indisponibilitate si sumele pe care le-a platit vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile privind pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel comanda initiala, iar lionessclinic.com va livra produsele conform comenzii astfel modificate.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII BUNURILOR

Dreptul de proprietate asupra bunurilor se va transfera la livrare, dupa plata de catre cumparator in locatia indicata in comanda (adica livrare – semnarea chitantei documentului de transport furnizat de curier sau semnarea chitantei pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate). de către personalul vânzătorului) .

ACORDARE DE REDUCERI / CAMPANII DE MARKETING

Campaniile de marketing sunt întotdeauna prezentate în limita stocului disponibil.

Comenzile care contin produse din promotie vor fi onorate in limita stocului disponibil.

Codurile promotionale (voucherele) oferite de lionessclinic.com prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mail pentru trimiterea codului, daca nu se specifica altfel. De menționat că unele produse sunt incluse în categoria „Excepții”, produse la care nu se pot aplica coduri promoționale, dar sunt achiziționate la prețul afișat pe site. Codurile promoționale pot fi folosite doar la plasarea comenzii, nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Un singur cod promotional (voucher) poate fi folosit intr-o comanda, pagina de comanda nu permite folosirea mai multor coduri in aceeasi comanda. Pentru eligibilitatea pentru o promoție nu se ia în considerare valoarea transportului, dacă nu se specifică altfel. Pentru fiecare livrare se aplică promoții care vizează costuri de transport gratuite sau reduse.

In cazul in care a fost aplicat un cod promotional intr-o comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, clientul are dreptul de a solicita reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, prin e-mail la office@lionessclinic.com, care contine id-ul comenzii, starea acesteia, numele clientului si codul promotional. Acestea sunt reactivate pentru o perioadă de maximum 30 de zile calendaristice.

Atent! Promotiile de pe lionessclinic.com nu se cumuleaza intre ele, se aplica cea mai mare reducere. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoționale, tichete cadou, reduceri procentuale pe site etc.) de regulă, dacă nu se specifică altfel în promoție. De asemenea, in cazul existentei unor bonuri procentuale, detinatorul unui astfel de bon nu poate beneficia de reducerea cumulativa conferita de aplicarea voucherului procentual reducerii deja existente in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se combina cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul respectiv de campanie.

ANULARE, REFUZ, RETUR COMANDA

In legatura cu Refuzul coletului fara motive intemeiate, mentionam ca aceasta actiune de refuz genereaza obligatia de a plati de catre Cumparator cheltuielile de transport. Atunci când Cumpărătorul finalizează o comandă pe site și acceptă „Termenii și condițiile”, acesta generează costuri de transport către Vânzător. In cazul unui refuz, costurile de transport sunt atat pentru incercarea de livrare cat si pentru returnarea produselor inapoi catre Vanzator. În cazul în care nu există motive pertinente, întemeiate, întemeiate, Cumpărătorul se obligă să plătească cheltuielile de transport aferente coletului refuzat.

lionessclinic.com nu va suporta taxele de retur pentru clienții care își anunță intenția de a se întoarce fără un motiv bine definit.

In cazul retragerii din contract, clientul este obligat sa returneze produsele achizitionate in maxim 14 zile de la data retragerii din contract.

Cum se face returul:

Clientul contacteaza lionessclinic.com conform indicatiilor regasite in sectiunea formular de retur de pe site-ul wwww.lionessclinic.com, iar vanzatorul va indica pasii necesari pentru returnare, iar pentru informatii suplimentare poate contacta echipa noastra.

Rambursa:

In cazul in care sunt indeplinite conditiile de retur, lionessclinic.com se obliga sa restituie beneficiarului suma platita pentru produsul returnat, in maxim 14 zile de la primirea produsului de catre vanzator.

Conditii generale de returnare:

– Daca au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, se poate returna un singur produs desigilat, restul cantitatii se accepta doar daca produsele sunt sigilate.

– Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și cu documentele care l-au însoțit). Produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, cioburi, zgârieturi, șocuri, urme de utilizare excesivă și/sau intervenții neautorizate etc., nu sunt acceptate la retur.

– In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, socuri mecanice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide sa refuzam returul sau sa oprim o suma din valoarea sa. , suma ce va fi comunicata in urma evaluarii daunelor aduse.

– În cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului.

DREPTUL DE RETRAGERE – RETURNARE

Potrivit Ordonanței Guvernului 34/2014, (1) Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de un termen de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. . 13 alin. (3) și la art. 14.

(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menționată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la:

a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de servicii;
b) ziua în care consumatorul sau un terț, altul decât transportatorul și care este indicat de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:

(i) în cazul în care consumatorul comandă într-o singură comandă mai multe produse pentru a fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau un terț, altul decât transportatorul și indicat de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs;

(ii) în cazul livrării unui produs constând din mai multe loturi sau părți, ziua în care consumatorul sau un terț, altul decât transportatorul și indicat de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau piesă;

(iii) în cazul contractelor de livrare periodică a produselor pentru o perioadă determinată, ziua în care consumatorul sau un terț, altul decât transportatorul și care este indicat de consumator, intră în posesia fizică a primului produs;

(3) Părțile contractante își îndeplinesc obligațiile contractuale în perioada de retragere conform prevederilor prezentei ordonanțe de urgență.

Exercitarea dreptului de retragere

Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul va informa profesionistul de decizia sa de a se retrage din contract. În acest scop, consumatorul poate alege una dintre următoarele opțiuni:
a) să utilizeze modelul de formular de retragere prevăzut în partea B a anexei;
b) să facă orice altă declarație fără echivoc în care își exprimă decizia de a se retrage din contract.

(2) Consumatorul și-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menționată la art. 9 alin. (2) și la art. 10 dacă comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere este transmisă de consumator înainte de expirarea termenului respectiv.

(3) Profesionist poate, pe lângă posibilitățile menționate la alin. (1), să ofere consumatorului posibilitatea de a completa și de a depune în format electronic, pe site-ul profesionistului, fie modelul de formular de retragere prevăzut în partea B a anexei, fie o declarație fără echivoc de orice alt tip. In aceste cazuri, profesionistul comunica consumatorului, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea primirii formularului de retragere.

Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispozițiile prezentului articol revine consumatorului.

Obligațiile profesionistului în caz de retragere

Profesionist va rambursa toate sumele primite cu titlu de plată de la consumator, inclusiv, după caz, costurile de livrare, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în cel mult 14 zile de la data la care este informat de consumator. decizia de retragere a consumatorului din contract în conformitate cu art. 11.

(2) Profesionist rambursează sumele menționate la alin. (1) folosind aceleași metode de plată ca și cele utilizate de consumator pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă metodă de plată și cu condiția ca consumatorul să nu fie responsabil pentru plata taxelor în urma rambursării.

(3) Fără a aduce atingere alin. (1), profesionistul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare dacă consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist.

(4) Cu excepția cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuși produsele, în cazul contractelor de vânzare, profesionistul poate amâna rambursarea până la data primirii produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la primirea dovezii de la consumator. care a trimis produsele către profesionist, ținând cont de data cea mai apropiată.

Obligațiile consumatorului în caz de retragere

Cu excepția cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuși produsele, consumatorul trebuie să returneze produsele sau să le predea profesionistului sau unei persoane autorizate de acesta să primească produsele, fără întârzieri nejustificate și în termen de 14 zile de la data la care acesta. a comunicat profesionistului decizia sa de a se retrage din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt returnate de către consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

(2) Consumatorul suportă numai costurile directe aferente returnării produselor, cu excepția cazului în care profesionistul este de acord să suporte acele costuri sau în cazul în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie să fie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spațiilor comerciale, caz în care produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala acestuia dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate. de obicei prin posta.

(3) Consumatorul răspunde numai pentru diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, alta decât ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. Scăderea valorii produselor nu trebuie să descurajeze consumatorul în exercitarea dreptului său de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu raspunde pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul nu a reusit sa-l informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

(4) Profesionist trebuie să poată dovedi diminuarea valorii produselor care rezultă diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. (5) Atunci când consumatorul își exercită dreptul de retragere după transmiterea cererii în conformitate cu art. 7 alin. (3) sau cu art. 8 alin. (8), consumatorul plătește profesionistului o sumă proporțională cu ceea ce i-a fost furnizat până la momentul în care consumatorul a informat profesionistul despre exercitarea dreptului de retragere, în raport cu acoperirea totală a contractului. Suma proporțională care trebuie plătită profesionistului de către consumator se calculează pe baza prețului total convenit în contract. Dacă prețul total este excesiv, suma proporțională se calculează pe baza valorii de piață a ceea ce a fost furnizat.

(6) Consumatorul nu suportă costurile pentru:

a) prestarea de servicii sau furnizarea de apă, gaze naturale sau energie electrică, atunci când acestea nu sunt scoase la vânzare într-un volum limitat sau cantități prestabilite, sau energie termică furnizată, total sau parțial, în perioada de retragere, în a dintre următoarele situații: (i) profesionistul nu a furnizat informații în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h) sau i);

(ii) consumatorul nu a solicitat în mod expres ca furnizarea să înceapă în perioada de retragere în conformitate cu art. 7 alin. (3) și cu art. 8 alin. (8);

b) furnizarea, integral sau parțial, de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, în una dintre următoarele situații:

(i) consumatorul nu și-a dat în prealabil consimțământul expres pentru începerea prestării înainte de sfârșitul perioadei de 14 zile menționate la art. 9;

(ii) consumatorul nu a confirmat că a luat cunoștință că își pierde dreptul de retragere în momentul în care își dă consimțământul;

(iii) profesionistul nu a furnizat confirmarea în conformitate cu art. 7 alin. (2) sau cu art. 8 alin. (7). (7) Cu excepția celor prevăzute la art. 13 alin. (3) si in prezentul articol, exercitarea dreptului de retragere nu atrage raspunderea consumatorului.

Scutiri de la dreptul de retragere

Sunt scutiți de dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 privind contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

a) contracte de servicii, dupa prestarea integrala a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere dupa executarea integrala; a contractului de către profesionist;
b) furnizarea de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care profesionistul nu le poate controla și care pot avea loc în perioada de retragere;
c) furnizarea de produse realizate conform specificațiilor prezentate de consumator sau personalizate clar;
d) furnizarea de produse care sunt susceptibile de a se deteriora sau de a expira rapid;
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau de igienă și care au fost desigilate de către consumator;
f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, după natura lor, amestecate inseparabil cu alte elemente;
g) furnizarea de băuturi alcoolice al căror preț a fost convenit la momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu se poate face înainte de 30 de zile și a căror valoare reală depinde de fluctuațiile pieței pe care profesionistul nu le poate controla;
h) contracte în care consumatorul a solicitat în mod expres profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparații sau întreținere. În cazul în care, în cadrul unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii decât cele solicitate expres de consumator sau furnizează produse altele decât piesele de schimb necesare pentru efectuarea lucrărilor de întreținere sau reparații, dreptul de retragere se aplică acelor servicii sau produse suplimentare. ;
i) furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe de calculator sigilate care au fost desigilate după livrare;
j) furnizarea de ziare, periodice și reviste, cu excepția contractelor de abonament pentru furnizarea unor astfel de publicații;
k) contractele încheiate în cadrul unei licitații;
l) prestarea de servicii de cazare, în alt scop decât cel rezidențial, transport de mărfuri, închiriere auto, catering sau servicii legate de activități de agrement, dacă contractul prevede o anumită dată sau perioadă de execuție;
m) furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă furnizarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul de retragere.

Diminuarea valorii Bunurilor returnate

Deoarece, in cazul vanzarilor la distanta, Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica Bunurile inainte de incheierea contractului, acesta are dreptul de a se retrage din contract. Din același motiv, Cumpărătorului i se permite să testeze și să verifice Bunurile pe care le-a achiziționat în măsura necesară pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor.

Pentru a determina natura, caracteristicile și funcționarea Bunurilor, Cumpărătorul trebuie să le manipuleze și să le inspecteze în același mod în care i-ar fi permis să facă într-un magazin fizic real. De exemplu: Cumpărătorul trebuie doar să încerce un articol vestimentar, nu să îl poarte cu diverse ocazii.

Cumpărătorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii Bunurilor rezultată din alte manipulări decât cele necesare pentru a determina natura, calitățile și funcționarea Bunurilor.

În cazul în care Cumpărătorul își exercită dreptul de retragere după utilizarea Bunurilor într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, Cumpărătorul este responsabil pentru orice scădere a valorii Bunurilor.

Accesoriile (manuale de utilizare, CD-uri, cabluri etc.) din cutia Bunului, precum și ambalajul original al acestuia sunt parte integrantă a Bunului. Ca urmare, Cumpărătorul are obligația atunci când își exercită dreptul de retragere din contract să-l returneze în ambalajul original nedeteriorat, protejat prin ambalare cu folie pentru ambalaje din plastic elastic sau ambalat într-o cutie de carton (fără etichete lipite pe acesta, nu taieturi, rupturi etc.) si impreuna cu toate accesoriile acestuia.

Bunurile returnate care prezintă semne de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, denivelări etc.) sunt acceptate la retur numai după ce au fost aduse la conformitate, implicând costurile de igienizare, cosmetică, reparații, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și revenirea la forma comerciala. de vânzare ca produs recondiționat/resigilat. Valoarea finală este determinată de valoarea pieselor de înlocuit și a lucrărilor de recondiționare sau de diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului uzat.

Orice scădere a valorii Bunurilor rezultată din manipularea acestora, altele decât cele necesare pentru a determina natura, calitățile și funcționarea Bunurilor este responsabilitatea Cumpărătorului. Pentru claritate, din prețul total al Bunului returnat, Vânzătorul va reține o sumă de bani care reprezintă scăderea valorii Bunului în proporție de 5% -50% din valoarea inițială a Bunului, după caz. fi. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata Cumparatorului la primirea Bunurilor returnate.

Soluții prietenoase

Toate sesizările vor fi transmise conform indicațiilor din secțiunea „Contact” a site-ului, care vor fi tratate cu maximă seriozitate și profesionalism. Toate soluțiile oferite vor fi în conformitate cu legile României, iar atitudinea noastră va fi să rezolvăm mereu orice situație care ar putea interveni pe cale amiabilă.

Lioness Dental Clinic
Logo