fbpx

Coroana din zirconiu

Coroana din zirconiu multilayer

imita dintii naturali, zirconiul integral multilayer este solutia ideala pentru a obtinerestaurari dentare estetice si rezistente, el fiind indicat cu succes si pentru zona frontala.

Stomatologie ultra moderna FARA sters Financiar

Exclusiv la Lioness Dental Clinic!

Obține pana la 30,000 lei,

in rate direct la clinica FARA CREDIT BANCAR!

Alatura-te de sute de pacienti care au ales deja oferta exclusiva de Stomatologie moderna FARA stres financiar cu pana la 60 de RATE cu 0% dobanada 

La Lioness Clinic, suntem dedicați oferirii de soluții dentare avansate și de înaltă calitate pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet frumos și sănătos.

Unul dintre serviciile noastre de top este coroana din zirconiu multistrat, o opțiune estetică și durabilă pentru înlocuirea unui dinte deteriorat sau lipsă.

Coroanele din zirconiu multistrat reprezintă o evoluție în domeniul stomatologiei estetice.

Acestea sunt confecționate din zirconiu de înaltă calitate, un material cunoscut pentru rezistența sa și aspectul său natural.

Tehnologia multistrat permite obținerea unei coroane cu multiple straturi de nuanțe și translucidități, asemănătoare cu structura dintelui natural.

Astfel, coroana din zirconiu multistrat oferă un rezultat estetic excepțional și se integrează perfect în dantura dumneavoastră existentă.

La Lioness Clinic, avem o echipă de medici stomatologi specializați în proiectarea și aplicarea coroanelor din zirconiu multistrat.

Acești profesioniști experimentați vă vor consulta în detaliu, vor evalua dantura și vor crea coroana personalizată, adaptată în mod precis nevoilor și cerințelor dumneavoastră individuale.

Procesul de aplicare a coroanei din zirconiu multistrat implică pregătirea dintelui și realizarea unei amprente precise.

Apoi, coroana este confecționată în laboratorul nostru, urmând cele mai înalte standarde de calitate și folosind tehnologii de ultimă generație.

În final, coroana este cimentată permanent pe dinte, asigurându-se astfel o fixare solidă și durabilă.

Coroanele din zirconiu multistrat oferă o rezistență superioară și sunt rezistente la uzură, astfel încât vă puteți bucura de un dinte înlocuitor durabil pentru mulți ani înainte.

De asemenea, zirconiu este un material biocompatibil, ceea ce înseamnă că este tolerat de organism și nu provoacă reacții adverse.

La Lioness Clinic, ne străduim să oferim o experiență confortabilă și personalizată în toate tratamentele noastre.

 

Echipa noastră vă va oferi toate informațiile necesare despre coroanele din zirconiu multistrat și vă va oferi îndrumare și sfaturi privind îngrijirea și menținerea acestora pe termen lung.

Nu mai așteptați pentru a restabili aspectul și funcționalitatea danturii dumneavoastră!

Programați o consultație la Lioness Clinic astăzi și descoperiți cum coroanele din zirconiu multistrat pot transforma zâmbetul dumneavoastră în opera de artă dentară pe care o meritați.

Beneficiile coroanelor din zirconiu multistrat la Lioness Clinic sunt numeroase. Acestea includ:

  1. Estetică excepțională: Coroanele din zirconiu multistrat oferă un aspect natural și estetic, datorită stratificării multiple a nuanțelor și translucidităților, care imită perfect aspectul unui dinte natural. Aceste coroane se vor integra perfect în dantura dumneavoastră existentă, oferindu-vă un zâmbet frumos și armonios.
  2. Durabilitate și rezistență: Zirconiu este un material extrem de dur și rezistent, ceea ce face ca coroanele din zirconiu multistrat să fie durabile și să reziste în timp. Acestea pot rezista presiunii și forțelor de mușcare, asigurându-vă că dantura dumneavoastră va rămâne funcțională și estetică pentru mulți ani înainte.
  3. Biocompatibilitate: Zirconiu este un material biocompatibil, ceea ce înseamnă că este bine tolerat de țesuturile orale și nu provoacă reacții adverse. Astfel, coroanele din zirconiu multistrat sunt sigure și pot fi utilizate chiar și în cazul persoanelor cu sensibilități sau alergii.
  4. Excelentă adaptare la gingie: Coroanele din zirconiu multistrat au o suprafață netedă și finisată în detaliu, ceea ce le permite să se potrivească perfect în jurul gingiei. Astfel, acestea oferă un rezultat estetic impecabil și un confort sporit pentru pacient.

La Lioness Clinic, avem o echipă dedicată de medici stomatologi specializați în aplicarea coroanelor din zirconiu multistrat. Ne străduim să vă oferim cele mai avansate tehnologii și materiale, asigurându-vă că veți primi cele mai bune rezultate în tratamentul dumneavoastră.

Programați o consultație la Lioness Clinic astăzi și lăsați-ne să vă ajutăm să vă restabiliți zâmbetul și să vă recâștigați încrederea în sine. Cu coroanele din zirconiu multistrat, veți obține un rezultat estetic de excepție și o dantură funcțională și sănătoasă.

Lioness Dental Clinic
Logo