fbpx

Tratament Parodontoza LASER

o sedinta/toti dintii

Programeaza-te acum direct Online

La Happy dental hours: Luni – sambata de la 09:00 – 14:00 

si castiga un voucher gratuit in valoare de 350 Lei pentru tratamentul Parodontoza cu LASER

Click aici

Programeaza-te acum direct Online

La Happy dental hours: Luni – sambata de la 09:00 – 14:00 

si castiga un voucher gratuit in valoare de 350 Lei pentru tratamentul Parodontoza cu LASER

 

Încărcare...

Tratament parodontoza asistat Laser

Rezolva respirație urât mirositoare
Rezolva sângerare gingivală spontană sau la periajul dinților
Rezolva gingii umflate și roșii
Rezolva sensibilitate dentară
Rezolva mobilitate dentară
Rezolva retracții gingivale cu expunerea rădăcinilor dinților

Stomatologie ultra moderna FARA sters Financiar

Exclusiv la Lioness Dental Clinic!

Obține pana la 30,000 lei,

in rate direct la clinica FARA CREDIT BANCAR!

Alatura-te de sute de pacienti care au ales deja oferta exclusiva de Stomatologie moderna FARA stres financiar cu pana la 60 de RATE cu 0% dobanada 

Parodontoza este o afecțiune dentară care afectează gingia și țesuturile care susțin dinții. Deși poate fi prevenită prin igiena orală adecvată și vizite regulate la dentist, mulți pacienți încă se confruntă cu această afecțiune. În trecut, tratamentul pentru parodontoza era invaziv și dureros, dar acum există o opțiune mai avansată și mai eficientă: Tratamentul Parodontoza LASER cu cel mai avansat LASER dentar Fotona în Centrul de Implantologie și Estetică Lioness Clinic din București.

Ce este Parodontoza?

Parodontoza este o afecțiune dentară care afectează gingia și țesuturile care susțin dinții. Cauza principală a parodontozei este placa bacteriană care se acumulează pe dinți și pe gingie și care nu este îndepărtată prin igiena orală zilnică. Această acumulare de placa bacteriană poate provoca inflamația gingiilor, cunoscută sub numele de gingivită. Dacă nu este tratată, gingivita poate evolua într-o afecțiune mai gravă numită parodontoza.

Parodontoza poate provoca slăbirea țesuturilor care susțin dinții, inclusiv ligamentele și osul. Acest lucru poate duce la slăbirea dinților și, în cele din urmă, la pierderea lor. De asemenea, parodontoza poate cauza sângerare gingivală, sensibilitate la temperaturi extreme și durere.

Cum funcționează Tratament Parodontoza LASER?

Tratament Parodontoza LASER cu cel mai avansat LASER dentar Fotona în Centrul de Implantologie și Estetică Lioness Clinic din București este o opțiune de tratament modernă și avansată care utilizează un LASER pentru a elimina placa bacteriană și a reduce inflamația gingiilor.

Procedura începe cu o evaluare detaliată a stării de sănătate a gingiilor și a dinților pacientului. Dacă este necesar, poate fi efectuată o radiografie pentru a examina nivelul osului din jurul dinților. Apoi, pacientul va primi o anestezie locală pentru a reduce disconfortul și durerea în timpul procedurii.

În timpul tratamentului, LASER-ul Fotona este utilizat pentru a elimina placa bacteriană de pe dinți și de pe gingii. Acesta funcționează prin emiterea unui fascicul de lumină de înaltă energie care poate fi direcționat cu precizie la nivelul zonei afectate. Acest fascicul de lumină distruge bacteriile, reduce inflamația

gingiilor și stimulează regenerarea țesuturilor. Procedura este non-invazivă și nu necesită nicio incizie, sutură sau perioadă lungă de recuperare.

Avantajele tratamentului Parodontoza LASER cu cel mai avansat LASER dentar Fotona

Tratamentul Parodontoza LASER cu cel mai avansat LASER dentar Fotona are multe avantaje față de alte metode de tratament pentru parodontoza:

  1. Mai puțin dureros: Procedura este non-invazivă și nu necesită incizii sau suturi. Acest lucru înseamnă că pacienții nu simt durere sau disconfort semnificativ în timpul sau după tratament.
  2. Mai puțin invaziv: Tratamentul LASER este mai blând decât alte opțiuni de tratament și nu implică tăierea sau îndepărtarea țesuturilor sănătoase.
  3. Recuperare mai rapidă: Deoarece procedura nu necesită tăiere sau sutură, pacienții se pot întoarce la activitățile lor obișnuite mai rapid decât în cazul altor opțiuni de tratament.
  4. Rezultate mai bune: Tratamentul Parodontoza LASER cu cel mai avansat LASER dentar Fotona oferă rezultate mai bune și mai durabile decât alte opțiuni de tratament. Acesta stimulează regenerarea țesuturilor și previne recidiva parodontozei.
  5. Siguranță: LASER-ul Fotona este un instrument sigur și eficient pentru tratarea parodontozei. Acesta nu provoacă leziuni ale țesuturilor sănătoase și este utilizat cu succes în întreaga lume de mulți ani.

Centrul de Implantologie și Estetică Lioness Clinic din București

Centrul de Implantologie și Estetică Lioness Clinic din București oferă servicii dentare avansate și personalizate pentru pacienți. Ei sunt specializați în tratamentul parodontozei și utilizează cele mai avansate tehnologii și tehnici pentru a oferi pacienților cele mai bune rezultate.

Centrul dispune de un personal medical calificat și experimentat, care lucrează cu cele mai recente instrumente și echipamente. Ei oferă pacienților o experiență plăcută și confortabilă, în timp ce se asigură că obțin cele mai bune rezultate pentru sănătatea lor dentară.

Concluzie

Tratamentul Parodontoza LASER cu cel mai avansat LASER dentar Fotona în Centrul de Implantologie și Estetică Lioness Clinic din București este o opțiune de tratament modernă și avansată pentru pacienții care suferă de parodontoza. Acesta oferă multe avantaje față de alte metode de tratament și este sigur, eficient și mai puțin invaziv.

Follow us

Lioness Dental Clinic
Logo