fbpx

Tratament anti-sforait LASER Fotona NightLase®

Tratament anti-sforait / Apnee de somn cu LASER Fotona NightLase®

Îți dorești un somn odihnitor și o dimineață plină de energie?

Sforăitul poate fi o problemă majoră pentru multe persoane și poate afecta nu doar calitatea somnului, ci și sănătatea generală. Din fericire, există o soluție eficientă și non-invazivă pentru tratarea sforăitului: Fotona NightLase®.

Acest tratament este disponibil acum în centrul de implantologie și estetică Lioness Clinic.

Ce este Tratament anti-sforait Fotona NightLase® și cum funcționează?

Fotona NightLase® este un tratament non-invaziv, care utilizează tehnologia laser pentru a îmbunătăți calitatea somnului prin reducerea sforăitului. Acest tratament inovator utilizează un laser ER:YAG pentru a întări țesutul moi din gât și pentru a reduce vibrația care provoacă sforăitul. Fotona NightLase® este o procedură sigură și nedureroasă, care nu necesită anestezie sau timp de recuperare.

Cum se desfășoară procedura Tratament anti-sforait?

Procedura Fotona NightLase® este rapidă și nedureroasă. Durata tratamentului poate varia între 15 și 25 de minute și poate fi efectuată în cabinetul stomatologic. În timpul tratamentului, medicul dentar va folosi un laser ER:YAG pentru a întări țesutul moi din gât. Acest lucru va reduce vibrația care provoacă sforăitul și va îmbunătăți calitatea somnului. Fotona NightLase® este o procedură nedureroasă și nu necesită anestezie sau timp de recuperare.

 

Care sunt beneficiile Tratament anti-sforait Fotona NightLase®?

Fotona NightLase® este un tratament eficient și non-invaziv pentru tratarea sforăitului. Printre beneficiile sale se numără:

  • Îmbunătățirea calității somnului: Tratamentul Fotona NightLase® reduce vibrația care provoacă sforăitul și îmbunătățește calitatea somnului.
  • Nedureros și non-invaziv: Fotona NightLase® este o procedură sigură și nedureroasă, care nu necesită anestezie sau timp de recuperare.
  • Rezultate imediate: Pacienții pot observa o reducere semnificativă a sforăitului imediat după tratament.
  • Fără efecte secundare: Fotona NightLase® nu are efecte secundare și poate fi efectuată de pacienții de toate vârstele.

De ce să alegeți centrul de implantologie și estetică Lioness Clinic pentru tratamentul Fotona NightLase®?

Centrul de implantologie și estetică Lioness Clinic este locul ideal pentru a beneficia de tratamentul Fotona NightLase®. Echipa noastră de medici stomatologi este specializată în tratarea sforăitului și va asigura că veți primi cele mai bune rezultate posibile. De asemenea, centrul nostru este dotat cu cele mai noi echipamente și tehnologii, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență confortabilă și eficientă.

La Lioness Clinic, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii și tratamente pentru toți pacienții noștri. Prin tratamentul Fotona NightLase®, vă vom ajuta să vă recâștigați somnul odihnitor și să vă îmbunătățiți sănătatea generală.

Cum puteți programa o consultație?

Pentru a afla mai multe despre tratamentul Fotona NightLase® și pentru a programa o consultație, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau adresa de email disponibile pe site-ul nostru. Unul dintre membrii echipei noastre vă va ajuta să stabiliți o programare și să răspundă la toate întrebările pe care le aveți cu privire la tratamentul Fotona NightLase®.

În concluzie, sforăitul poate fi o problemă majoră pentru multe persoane, dar există o soluție eficientă și non-invazivă pentru tratarea acestei afecțiuni: Fotona NightLase®. În centrul de implantologie și estetică Lioness Clinic, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii și tratamente pentru toți pacienții noștri, astfel încât să vă puteți bucura de un somn odihnitor și o sănătate generală îmbunătățită. Programați o consultație astăzi și începeți să vă bucurați de beneficiile tratamentului Fotona NightLase®!

Lioness Dental Clinic
Logo