fbpx

Pachet preventie parodontoza Laser Power Max

Programeaza-te Acum!

Click aici

Programeaza-te acum direct Online!

[bookly-form category_id=”5″ service_id=”5″ hide=”categories,services,quantity,staff_members,date,week_days,time_range”]

Igienizare Dentara : Pachetul de Preventie a Parodontozei cu Laser la Lioness Clinic

Pachet preventie parodontoza

Igienizare dentara cu Laser Power Max

acest pachet este recomandat pentru pacientii care au igiena orala buna care isi doresc sa previna boala prodontala.

oferta nu este valabila pentru pacienti cu boala parodontala / gingivita!

 

Igienizarea dentară este vitală pentru menținerea sănătății orale, și la Lioness Clinic, ne-am dedicat dezvoltării unui pachet cuprinzător care să abordeze această nevoie fundamentală. Pachetul nostru de Prevenție a Parodontozei cu Laser oferă o igienizare dentară completă, folosind tehnologie de ultimă generație și expertiză profesională. Iată ce include acest pachet pentru igienizarea dentară:

Detartraj Ultrasonic: Igienizare Dentara de Precizie

Detartrajul ultrasonic face parte din procesul de igienizare dentară, eliminând tartrul și placa bacteriană. La Lioness Clinic, folosim echipamente ultrasonice avansate pentru a vă oferi cea mai eficientă igienizare dentară.

Periaj Profesional: Standardul în Igienizare Dentara

Periajul profesional este o componentă esențială a igienizării dentare. Specialiștii noștri curăță meticulos fiecare dinte, eliminând bacteriile și promovând o sănătate orală optimă.

Airflow: Lustruirea și Igienizarea Dentara

Metoda Airflow aduce igienizarea dentară la un nivel superior, lustruind dinții și eliminând petele. Este o parte vitală a procesului nostru de igienizare dentară, oferind rezultate vizibile și imediate.

Decontaminare cu LASER: Igienizare Dentara Inovatoare

Igienizarea dentară cu LASER reprezintă ultima etapă a pachetului nostru, utilizând lumina laser pentru a elimina bacteriile în profunzime, oferind o igienizare dentară completă și precisă.

Igienizare Dentara la Lioness Clinic: O Alegere de Încredere

A opta pentru igienizare dentară la Lioness Clinic înseamnă a alege calitate, profesionalism și tehnologie avansată. Echipa noastră este dedicată să vă ofere o igienizare dentară completă și personalizată, pentru a vă păstra zâmbetul sănătos și strălucitor.

Pachetul de Prevenție a Parodontozei cu Laser de la Lioness Clinic reprezintă soluția ideală pentru igienizarea dentară. Este mai mult decât o simplă curățare; este o abordare holistica a sănătății orale. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre pachetul nostru de igienizare dentară și să programați o întâlnire. Vă invităm să experimentați standardele înalte de igienizare dentară pe care le oferim la Lioness Clinic.

Follow us

Lioness Dental Clinic
Logo