fbpx

Fatete Dentare EMAX

Programeaza-te acum direct Online

La Happy dental hours Luni – Sambata de la 09:00 – 14:00

Soluție de plata in RATE direct la clinica fara credit bancar la orice plan de tratament peste 1500 LEI

Click aici

Programeaza-te acum direct Online

La Happy dental hours Luni – Sambata de la 09:00 – 14:00

Soluție de plata in RATE direct la clinica fara credit bancar la orice plan de tratament peste 1500 LEI

Încărcare...

Fatete Dentare EMAX

Stomatologie ultra moderna FARA sters Financiar

Exclusiv la Lioness Dental Clinic!

Obține pana la 30,000 lei,

in rate direct la clinica FARA CREDIT BANCAR!

Alatura-te de sute de pacienti care au ales deja oferta exclusiva de Stomatologie moderna FARA stres financiar cu pana la 60 de RATE cu 0% dobanada 

 

La Lioness Clinic, oferim servicii de înaltă calitate pentru îmbunătățirea esteticii danturii dumneavoastră, inclusiv aplicarea de fatete dentare. Dacă doriți să aveți un zâmbet strălucitor și perfect aliniat, fatetele dentare sunt soluția ideală.

Fatetele dentare sunt mici folii subțiri din material de înaltă calitate, precum ceramică sau porțelan, care sunt atașate pe fața frontală a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul.

Acestea pot corecta imperfecțiunile estetice precum dinți decolorați, ciobiti, strâmbi sau cu spații între ei.

Fatetele dentare sunt personalizate pentru a se potrivi perfect cu forma și culoarea dinților dumneavoastră naturali, rezultând un zâmbet frumos și natural.

La Lioness Clinic, ne străduim să vă oferim cele mai bune opțiuni pentru fatetele dentare.

Echipa noastră de medici stomatologi specializați vă va evalua dantura și vă va oferi consultanță personalizată pentru a vă ajuta să luați decizia potrivită în ceea ce privește tipul de material și designul fatetelor.

Procesul de aplicare a fatetelor dentare la Lioness Clinic este unul precis și atent.

După pregătirea danturii și luarea unei amprente precise, fatetele dentare sunt fabricate în laboratorul nostru folosind tehnologie de ultimă generație.

Apoi, sunt atașate în mod permanent pe dinți cu ajutorul unui adeziv puternic și sigur.

Fatetele dentare nu numai că vă vor îmbunătăți aspectul zâmbetului, ci vor oferi și rezistență și durabilitate pe termen lung.

De asemenea, acestea sunt rezistente la decolorare, ceea ce vă permite să vă bucurați de un zâmbet strălucitor și atrăgător în timp.

La Lioness Clinic, ne angajăm să vă oferim o experiență confortabilă și plăcută. Echipa noastră vă va oferi toate informațiile necesare pentru a vă simți încrezători în tratamentul cu fatete dentare și vă va oferi îndrumare și sfaturi privind îngrijirea și menținerea acestora pe termen lung.

Nu mai așteptați pentru a obține zâmbetul pe care îl doriți!

Programați o consultație la Lioness Clinic astăzi și descoperiți cum fatetele dentare pot transforma dantura dumneavoastră într-o operă de artă dentară.

 

Lioness Dental Clinic
Logo