Stomatologie laser

FARA CONTACT CU DINTELE!

Fără zgomot și vibrații de freză

Fără durere, disconfort sau sensibilitate

Tehnologia viitorului pentru zâmbetul tău Laserul dentar este viitorul stomatologiei moderne:

poți uita de durere, freză sau de bisturiu. Viitorul stomatologiei este dictat de tehnologii inovatoare, cu rezultate rapide, fără durere, în deplină siguranță și confort pentru pacient.

Oferta expira in:

Zile
Ore
Min
Sec
Completeaza formularul

Misiunea noastră este să facem din zâmbetele sănătoase un obiectiv realizabil pentru tinerii de astăzi.

 

Într-o epocă în care cariile dentare sunt din ce în ce mai prezente în rândurile acestora, ne-am angajat să oferim o soluție accesibilă și convenabilă pentru tratamentul acestora.

Conștienți de provocările financiare cu care se confruntă tinerii, am dezvoltat un program special care să le permită să-și rezolve problemele dentare fără să fie copleșiți de costurile mari.

La clinica noastră, ne preocupăm nu doar de sănătatea orală a pacienților noștri, ci și de bunăstarea lor financiară. Am creat un sistem de plată esalonată unic, care vă dă posibilitatea de a accesa până la 30.000 de lei pentru tratamentul cariilor dentare și de a plăti suma respectivă în până la 60 de rate, fără dobândă și fără a vă implica în credite bancare complicate.

Suntem conștienți că sănătatea orală este esențială pentru starea generală de bine a unei persoane, iar amânarea tratamentului cariilor dentare poate duce la complicații grave.

De aceea, dorim să eliminăm obstacolele financiare care pot împiedica tinerii să acceseze tratamentul de care au nevoie.

Cu ajutorul nostru, veți putea zâmbi fără griji și veți beneficia de îngrijirea profesională de care aveți nevoie, fără a vă simți coplesit de costurile implicate.

La clinica noastră, ne-am asumat misiunea de a face tratamentul cariilor dentare accesibil pentru toți tinerii, astfel încât să poată avea zâmbete sănătoase și strălucitoare pe termen lung.

Suntem aici pentru a vă sprijini în obținerea și menținerea unei sănătăți orale optime, oferindu-vă nu doar servicii de calitate, ci și o modalitate convenabilă de plată.

Alăturați-vă nouă și puneți sănătatea dvs. orală pe primul loc, fără grija costurilor!

Programeaza-te prin apel la +40737044444

Platesti fara stres in 3-36 luni 

Daca ai mai multe carii poti opta pentru programul nostru de stomatologie fara stres financiar!

Asta inseamna ca iti tratam toate cariile dentare iar tu le platesti esalonat la clinica in 3 pana la 36 rate egale fara avans fara dobanda si fara nici un fel de credit bancar!

*Zero Avans  *Zero Dobanda  *Zero Credit Bancar

Trateaza-ti cariile dentare cu laser

Alatura-te de sute de pacienti care au ales deja sa trateze cariile dentare intr-o zi cu cel mai AVANSAT LASER DENTAR

 

Confort

Precizie și eficiență

Plombe mai sigure

Risc redus de infecție

CEL MAI AVANSAT LASER DENTAR PE PLAN MONDIAL,

FARA CONTACT CU DINTELE!

Strada Ion Pillat nr,4 sector 3, Bucuresti (intersectie Bd. Unirii 65)

Lioness Clinic
Logo
Register New Account