Aparat dentar invizibil

Programeaza-te acum Online!

Click aici

 

Programeaza-te acum direct Online! 

Încărcare...

Aparat dentar invizibil in 36 de rate direct la clinica cu 0% avans

Tratament estetic de aliniere a dinților frontali

o arcada
Lei 184 Luna
 • Scanrea digitala
 • Plan de tratament digital
 • Aplicarea aparatului dentar o arcade
 • 18 gutiere
 • pentru cazuri usore tratament aprox. 6 luni
 • Toate vizite de control incluse
 • 36 rate egale
 • 0% Avans
 • 0% dobanda

Tratament ortodontic estetic și funcțional

Ambele arcade
Lei 250 Luna
 • Scanrea digitala
 • Plan de tratament digital
 • Aplicarea aparatului dentar ambele arcade
 • 20 seturi de gutiere
 • pentru cazuri medie tratament aprox. 10 luni
 • Toate vizite de control incluse
 • 36 rate egale
 • 0% Avans
 • 0% dobanda

Tratament ortodontic estetic și funcțional

Ambele arcade
Lei 334 Luna
 • Scanrea digitala
 • Plan de tratament digital
 • Aplicarea aparatului dentar ambele arcade
 • 30 seturi de gutiere
 • pentru cazuri complexe tratament aprox. 15 luni
 • Toate vizite de control incluse
 • 36 rate egale
 • 0% Avans
 • 0% dobanda

 

Dinți perfect aliniați, fără brackeți!

La Lioness Clinic, oferim servicii deosebite pentru aparatul dentar invizibil, transformând zâmbetele clienților noștri fără a compromite aspectul estetic.

Echipa noastră de specialiști în ortodonție utilizează cele mai avansate tehnologii și metode inovatoare pentru a crea un tratament personalizat, eficient și confortabil.

Aparatul dentar invizibil este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să își îndrepte dinții și să obțină un zâmbet frumos, fără a se simți inconfortabil sau inhibat în timpul tratamentului.

Utilizând tehnologia avansată de modelare digitală, creăm o serie de gutiere transparente și personalizate, cunoscute sub numele de alignere, care sunt purtate pe dinții deplasați.

Unul dintre principalele avantaje ale aparatului dentar invizibil este aspectul său estetic.

Alignerele sunt practic invizibile, permițându-vă să vă bucurați de un zâmbet frumos în timpul întregului proces de tratament.

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul metalic sau la reținerea alimentelor în brackete și fire, deoarece alignerele pot fi îndepărtate în timpul mesei.

De asemenea, aparatul dentar invizibil este foarte confortabil. Gutierele sunt fabricate dintr-un material moale și flexibil, care se adaptează perfect formei dinților.

Astfel, veți simți mai puține presiuni și iritații în comparație cu un aparat dentar tradițional. De asemenea, alignerele pot fi îndepărtate ușor pentru periajul dinților și curățarea regulată.

Tratamentul cu aparat dentar invizibil la Lioness Clinic este personalizat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Utilizăm tehnologia avansată de scanare digitală pentru a crea un model 3D precis al dinților.

Aceasta ne permite să planificăm în detaliu mișcarea dinților pe parcursul tratamentului și să vă arătăm rezultatele finale previzibile înainte de a începe tratamentul efectiv.

Echipa noastră de experți în ortodonție vă va ghida pe tot parcursul tratamentului, asigurându-se că obțineți cele mai bune rezultate.

Vom programa vizite regulate de control pentru a vă urmări progresul și pentru a ajusta alignerele în funcție de evoluția dinților.

La Lioness Clinic, ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru fiecare pacient.

Fie că doriți să vă îndreptați dinții pentru a obține un zâmbet perfect sau să corectați problemele de aliniere, aparatul dentar invizibil este soluția ideală. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație la Lioness Clinic și pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de aparat dentar invizibil.

Echipa noastră dedicată vă va oferi informațiile necesare și vă va ghida în luarea celei mai bune decizii pentru zâmbetul dumneavoastră.

În plus, la Lioness Clinic ne preocupăm de confortul și satisfacția pacienților noștri.

Ne asigurăm că vă simțiți în siguranță și relaxați în timpul tratamentului. Echipa noastră de profesioniști în ortodonție vă va explica în detaliu etapele tratamentului și vă va răspunde la orice întrebări sau preocupări aveți.

În concluzie, aparatul dentar invizibil oferit la Lioness Clinic este soluția perfectă pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului dumneavoastră fără a sacrifica estetica sau confortul. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și a expertizei noastre ortodontice, vă vom ghida în fiecare pas al procesului, oferindu-vă rezultate durabile și satisfacție deplină.

Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria către un zâmbet frumos și sănătos!

Aparat dentar invizibil

Aparat Dentar

Tratamentul Ortodontic la Lioness Clinic din București:

Aparat Dentar Metalic, Aparat Dentar Safir, Aparat Dentar Autoligaturant DAMON și Aparat Dentar Invizibil

O dantură frumoasă și sănătoasă este un atribut esențial pentru o încredere sporită și o bună stare de sănătate generală. Cu toate acestea, mulți oameni se confruntă cu probleme ortodontice, cum ar fi dinții strâmbi, încrucișați sau înghesuiți. Pentru a corecta aceste probleme și a obține un zâmbet perfect aliniat, Lioness Clinic din București oferă o gamă variată de tratamente ortodontice cu aparate dentare, inclusiv aparate dentare metalice, aparate dentare din safir, aparate dentare autoligaturante DAMON și aparate dentare invizibile.

Aparat Dentar Invizibil

Pentru cei care doresc o opțiune complet invizibilă, Lioness Clinic oferă tratament ortodontic cu aparate dentare invizibile.

 

Aceste aparate dentare sunt realizate folosind tehnologie avansată, cum ar fi alignerele transparente sau aparatele dentare linguali.

 

Alignerele transparente sunt seturi de gutiere personalizate, fabricate dintr-un material transparent, care se potrivește perfect pe dinți.

 

Acestea sunt ușor de utilizat și pot fi îndepărtate atunci când mănânci sau te periezi pe dinți.

 

Ops! There no product to display.

Aparat Dentar Metalic

Aparatul dentar metalic este un tratament ortodontic tradițional și este cel mai comun tip de aparat dentar utilizat.

 

Este format din bracketuri metalice care sunt atașate pe fața externă a dinților și sunt conectate printr-un arc metalic.

 

Aparatul dentar metalic este eficient în corectarea majorității problemelor ortodontice și oferă rezultate durabile.

 

Lioness Clinic pune la dispoziție experți în domeniu, care îți vor oferi îndrumare și asistență pe întreg parcursul tratamentului pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate posibile.

Ops! There no product to display.

Aparat Dentar Safir

Pentru cei care caută o opțiune mai discretă, Lioness Clinic oferă aparate dentare din safir.

 

Aceste aparate dentare sunt fabricate din cristale de safir transparente, care sunt extrem de rezistente și incolor.

 

Aparatul dentar din safir se integrează perfect cu culoarea dinților și este mai puțin vizibil decât aparatul dentar metalic.

În plus, cristalele de safir sunt rezistente la decolorare și nu se pătează în timpul tratamentului ortodontic.

 

Acest tip de aparat dentar oferă un echilibru excelent între estetică și eficiență, asigurându-ți un zâmbet frumos pe parcursul tratamentului ortodontic.

Ops! There no product to display.

Aparat Dentar Autoligaturant DAMON

Aparatele dentare autoligaturante DAMON reprezintă o opțiune modernă și eficientă pentru tratamentul ortodontic.

 

Aceste aparate dentare utilizează bracketuri speciale care elimină necesitatea elasticelor sau a ligaturilor.

 

Ele permit arcului dentar să se miște liber, reducând astfel frecvența vizitelor la cabinetul stomatologic pentru ajustări.

 

Aparatul dentar autoligaturant DAMON oferă un tratament mai rapid și mai confortabil, minimizând disconfortul asociat cu aparatele dentare tradiționale.

 

De asemenea, acestea permit o igienă orală mai ușoară, deoarece nu există fire sau ligaturi care să împiedice accesul la dinți.

Ops! There no product to display.

Programeaza o consultatie gratuita, acum online!

Lioness Clinic
Logo
Register New Account