Featured!

Implant Dentar si Coroana din ZIRCONIU

Programeaza-te acum direct Online

La Happy dental hours: Luni-Sambata de la 09:00 – 14:00

si primesti 55% reducere la fiecare Implant dentar

Soluție de plata in RATE direct la clinica fara credit bancar la orice plan de tratament peste 1500 LEI

Click aici

Programeaza-te acum direct Online

La Happy dental hours: Luni – Sambata de la 09:00 – 14:00

si primesti 55% reducere la fiecare Implant dentar.

Soluție de plata in RATE direct la clinica fara credit bancar​ la orice plan de tratament peste 1500 LEI

Încărcare...

Oferta expire in :

Zile
Ore
Min
Sec

Implant dentar și coroana din zirconiu – soluția pentru un zâmbet perfect la Lioness Clinic

Happy dental hours cu reduceri

Programeaza-te acum direct Online

Luni-Sambata de la 09:00 – 14:00 si bucura-te de reduceri

Obține tratamente de calitate,

IN RATE DIRECT LA CLINICA

Fara credit bancar!

pana la 60 de RATE cu 0% dobanada

La orice plan de tratament peste 1500 Lei

Implantului Dentar la Lioness Clinic

Un zâmbet strălucitor poate aduce încredere și fericire în viața de zi cu zi. La Lioness Clinic, ne dedicăm să aducem zâmbete pe fețele pacienților noștri prin servicii de implant dentar de înaltă calitate.

Introducere în Implantul Dentar

Implantul dentar este mai mult decât o soluție estetică; este o investiție în sănătatea și bunăstarea ta. Această procedură modernă înlocuiește dinții pierduți cu unul artificial care arată și se simte ca un dinte natural.

Avantajele Implantului Dentar

 • Aparență Naturală: Implanturile dentare sunt proiectate pentru a se potrivi cu dinții existenți, oferind un aspect natural și estetic plăcut.
 • Durabilitate: Cu îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura o viață.
 • Funcționalitate îmbunătățită: Redau abilitatea de a mesteca și vorbi corect, îmbunătățind calitatea vieții.
 • Prevenirea Atrofierii Osoase: Stimulează creșterea osoasă, prevenind atrofierea maxilarului.

De ce Lioness Clinic pentru Implantul Dentar

 • Expertiză și Experiență: Medicii noștri specializați au ani de experiență în implantologie.
 • Tehnologie Avansată: Utilizăm echipamente și tehnologii de vârf pentru a asigura proceduri precise și confortabile.
 • Abordare Personalizată: Ne concentrăm pe nevoile și dorințele fiecărui pacient, creând un plan de tratament individualizat.

Alegerea Lioness Clinic pentru implantul dentar înseamnă a alege excelența în stomatologie. Ne mândrim cu capacitatea de a transforma viețile pacienților prin servicii de calitate, grijă și compasiune.

Procedura de Implantare și Tehnologia Utilizată la Lioness Clinic

Implantul dentar este o artă care combină precizia științifică cu măiestria medicală. La Lioness Clinic, împletim aceste elemente pentru a oferi pacienților o experiență de neegalat. Această secțiune detaliază procesul de implantare și tehnologia de care beneficiază pacienții la clinica noastră.

Consultație și Planificare

 • Analiză Inițială: Înțelegem nevoile și obiectivele pacienților și efectuăm un examen detaliat pentru a evalua situația.
 • Planificare Avansată: Utilizăm tehnologie de imagistică 3D pentru a crea un plan chirurgical precis și personalizat.

Procedura Chirurgicală

 • Intervenție Controlată: Procedura se efectuează într-un mediu steril, cu anestezie pentru confortul pacientului.
 • Tehnici Minim Invazive: Practicăm tehnici care minimiză disconfortul și timpul de vindecare.
 • Monitorizare Riguroasă: Supraveghem pacientul pe tot parcursul procesului de vindecare, asigurând un rezultat optim.

Tehnologia și Expertiza la Lioness Clinic

 • Echipamente de Vârf: Utilizăm echipamente de diagnosticare și planificare de ultimă generație pentru a asigura precizie și eficiență.
 • Medici Specializați: Echipa noastră are o experiență vastă în implantologie și participă constant la formări pentru a rămâne la curent cu cele mai noi metode.
 • Integrare cu Coroana din Zirconiu: Oferim opțiuni pentru coroane din zirconiu, cunoscute pentru durabilitate și aspect natural.

Îngrijire Post-procedurală

 • Instrucțiuni Personalizate: Furnizăm instrucțiuni clare pentru îngrijirea post-procedurală, asigurând o vindecare rapidă și fără complicații.
 • Sprijin Continuu: Suntem disponibili pentru întrebări sau preocupări și programăm vizite de urmărire pentru a monitoriza progresul.

La Lioness Clinic, fiecare pacient este unic, și ne străduim să oferim o experiență care reflectă aceasta. Prin combinarea tehnologiei avansate cu o abordare umană și personalizată, ne asigurăm că fiecare etapă a procesului de implantare este realizată cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Coroana din Zirconiu la Lioness Clinic

Eleganța și durabilitatea sunt principiile care stau la baza utilizării coroanelor din zirconiu în stomatologia modernă. În această secțiune, vom explora beneficiile coroanelor din zirconiu și modul în care acestea se îmbină cu implantul dentar la Lioness Clinic.

Introducere în Coroana din Zirconiu

Coroana din zirconiu este o restaurare dentară de înaltă calitate, cunoscută pentru durabilitatea și estetica sa excelentă. Realizată din zirconiu, un material extrem de rezistent și estetic, coroana din zirconiu înlocuiește partea vizibilă a dintelui, restaurând funcționalitatea și aspectul acestuia.

Avantajele Coroanei din Zirconiu

 • Durabilitate: Zirconiu este unul dintre cele mai puternice materiale dentare, garantând durabilitate pe termen lung.
 • Estetică: Coroanele din zirconiu sunt translucide și pot fi colorate pentru a se potrivi cu ceilalți dinți, oferind un aspect natural.
 • Biocompatibilitate: Zirconiu este un material biocompatibil, reducând riscul de reacții alergice sau inflamatorii.

Cum se Combină Coroana din Zirconiu cu Implantul Dentar

Coroana din zirconiu se atașează de implantul dentar pentru a înlocui partea vizibilă a dintelui. Aceasta formează o unitate de neegalat în ceea ce privește funcționalitatea și estetica, creând un aspect natural și un sentiment confortabil.

Coroana din Zirconiu la Lioness Clinic

 • Expertiză și Experiență: Medicii noștri sunt specializați în tehnici moderne de restaurare dentară, inclusiv coroanele din zirconiu.
 • Echipament Avansat: Folosim echipament de ultimă generație pentru a crea coroane din zirconiu personalizate, care se potrivesc perfect cu implantul dentar și cu dinții existenți.
 • Atenție la Detalii: Avem o abordare meticuloasă pentru a ne asigura că fiecare coroană din zirconiu este realizată cu precizie și se potrivește perfect.

La Lioness Clinic, ne dedicăm să aducem zâmbete strălucitoare pe fețele pacienților noștri. Prin combinarea expertizei medicale cu tehnologia avansată, oferim coroane din zirconiu de înaltă calitate, care aduc un zâmbet de încredere.

 

Oportunități de Finanțare și FAQ la Lioness Clinic

La Lioness Clinic, știm că investiția în zâmbetul tău este o decizie importantă. Oferim soluții flexibile pentru a te ajuta să obții tratamentul de care ai nevoie. De asemenea, răspundem la întrebările frecvente pentru a te ghida în acest proces.

Posibilități de Plată

 • Până la 60 de Rate Fără Dobândă Direct la Clinică: Oferim oportunități unice de finanțare pentru a face tratamentul accesibil. Cu până la 60 de rate fără dobândă, poți investi în zâmbetul tău fără griji financiare.
 • Transparență și Flexibilitate: Suntem dedicați oferirii unor soluții de plată care se potrivesc cu bugetul și nevoile tale.

FAQ – Întrebări Frecvente

 • Ce este un Implant Dentar? Este o rădăcină artificială inserată în maxilar pentru a susține o coroană sau un pod. La Lioness Clinic, folosim tehnologie avansată pentru a asigura succesul procedurii.
 • Cât Durează Procesul de Implantare? Durata poate varia în funcție de complexitate. Consultația inițială și planificarea cu medicii noștri specializați îți vor oferi o înțelegere clară.
 • Coroana din Zirconiu Este Potrivită pentru Mine? Coroanele din zirconiu sunt cunoscute pentru durabilitate și estetică. Evaluarea de către medicul dentist va determina dacă aceasta este opțiunea potrivită pentru tine.
 • Există Risc de Complicații? Riscul de complicații este minim cu tehnologia și expertiza de la Lioness Clinic. Fiecare etapă este planificată și executată cu atenție pentru a asigura succesul tratamentului.

Concluzie

Investește în zâmbetul și sănătatea ta cu încredere, alegând Lioness Clinic pentru implant dentar și coroana din zirconiu. Cu expertiza noastră, tehnologia de vârf și opțiunile flexibile de plată, transformăm experiența stomatologică într-una pozitivă și împlinitoare.

Din momentul în care pășești în clinică și până la finalizarea tratamentului, ești în centrul atenției noastre. Alege excelența și dedicarea; alege Lioness Clinic pentru un zâmbet radiant și o viață mai sănătoasă.

Contactați-ne azi la +40737044444 pentru a programa o consultație. La Lioness Clinic, zâmbetul dumneavoastră este misiunea noastră!

Follow us

Adresa :
Servicii recomandate
Implant Dentar si Coroana din ZIRCONIU
Implant Dentar si Coroana din ZIRCONIU

Lioness Clinic
Logo
Register New Account