Politica de rambursare și returnare pe lionessclinic.com

Suntem atât de convinși că veți iubi produsele noastre, încât suntem dispuși să oferim o garanție de 14 zile fără riscuri, banii înapoi garanți. Dacă primiți comanda și nu sunteți mulțumit din orice motiv, puteți returna produsul pentru o rambursare în termen de 14 zile de la efectuarea unei achiziții.

Dovada achiziției: pentru a finaliza rambursarea, avem nevoie de o chitanță, o comandă de achiziție sau o altă dovadă de cumpărare.

Procedura de retur este extrem de simplă. Chiar și fără cont pe site, puteți accesa secțiunea de retur, iar după completarea datelor cererea dvs va fi prelucrată de unul dintre agenții noștri de suport. Returul se poate efectua doar în cazul în care produsul nu este folosit, prezintă urme de utilizare sau deteriorare.

Vă rugăm să nu returnați produsul producătorului.

Dacă au trecut 15 zile de la achiziție, nu vă putem oferi o rambursare completă sau un schimb.

Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale:

Orice element care nu este în starea inițială, este deteriorat sau lipsesc părți din motive care nu se datorează erorii noastre.
Orice element returnat mai mult de 15 zile după livrare

Restituirile

Odată ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat.

De asemenea, vă vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Dacă sunteți aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei originale de plată, în termen de 10 zile lucrătoare.

Restituiri la termen sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul bancar.

Apoi contactați compania dvs. de carduri de credit, poate fi nevoie de ceva timp înainte ca rambursarea dvs. să fie înregistrată oficial.

Apoi contactați banca. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la office@Blancoboche.com

Platforme de tranzacţionare

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă trebuie să îl schimbați cu același articol, trimiteți-ne un e-mail la office@Blancoboche.com

Livrare & Returnare

Veți fi responsabil pentru plata pentru propriile costuri de expediere pentru returnarea elementului dvs. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul returnării de transport va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul care poate dura pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, puteți lua în considerare utilizarea unui serviciu de expediere urmărit sau achiziționarea unei asigurări de expediere. Nu garantăm că vom primi articolul returnat.

Nevoie de ajutor?
Contactați-ne la office@lionessclinic.com pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

Select your currency
Lioness Clinic
Logo
Register New Account
Shopping cart