fbpx

Tratează cariile dentare cu tehnologie de vârf!

Tratament cu LASER Dentar și Obturații Estetice

La Lioness Dental Clinic, te așteaptă tratamente avansate și inovatoare pentru caria dentară.

Utilizăm tehnologia LASER dentară pentru a oferi un tratament precis, nedureros și eficient. Această metodă minim invazivă ajută la conservarea țesutului sănătos și reduce disconfortul asociat tratamentului tradițional.

Obturațiile noastre cu estetică superioară sunt realizate cu materiale de compozit de înaltă calitate, asigurând nu doar rezistența necesară, ci și o estetică impecabilă. După tratament, vei uita că ai avut vreodată o carie, datorită aspectului natural al dinților tăi.

Plată în Rate Fără Dobândă, Fără Stres Financiar

Înțelegem că sănătatea ta orală este o investiție importantă, iar la Lioness Dental Clinic, îți oferim opțiunea de a plăti în rate, fără a apela la credite bancare. Poți alege să plătești în rate convenabile, între 3 și 60 de luni, fără dobândă, pentru a te asigura că îți poți menține zâmbetul strălucitor fără stres financiar.

Pierderea dinților poate fi evitată!

Caria dentară este o problemă comună, dar netratată la timp poate duce la consecințe grave, inclusiv pierderea dinților. Este crucial să acorzi atenție semnelor timpurii ale cariei, precum sensibilitatea la rece sau cald, durere la mestecare sau modificări ale culorii dinților.

Tratând cariile dentare la timp, poți preveni pierderea dinților și problemele ulterioare legate de sănătatea orală. În plus, un tratament prompt poate salva dinții afectați și poate îmbunătăți starea generală a sănătății orale.

Completeaza formularul!

  • Personal am aflat de existența acestei clinici în momentul în care eram în căutarea unui tratament al cariilor cu laser, iar clinica Lioness a fost unul din primele rezultate la un search pe Google. La început am fost puțin sceptic în legătură cu autenticitatea recenziilor de 5 stele, dar am decis să apelez la serviciile clinicii datorită prețurilor care sunt sub media pieței (puteți verifica acest lucru comparând cu celelalte clinici care oferă tratament laser, care nu sunt foarte numeroase). Am fost plăcut surprins să ...
  • Recomand aceasta clinica, cumva speciala, avand in vedere urmatoarele: - posibilitatea de a face rate direct la clinica, fara intermedierea unei banci, fara multe intrebari sau birocratie, lucru care ofera si confort psihologic, pe langa ocazia in sine de a beneficia de servicii stomotologice pe care altfel poate nu ti le permiti intr-un timp scurt. Pentru mine a fost un ajutor real nesperat aceasta posibilitate pe care nu am intalnit-o in ofertele altor clinici sau cabinete (se face un contract semnat de ambele parti, care banuiesc ca are...
  • Vă Recomand cu tot dragul această clinică ,acești minunați doctori eu am avut onoarea să colaborez cu Domnișoara Doctor Andreea și Domnul Doctor George,experiența în clinică este una de top ! Totul este super curat ,nou ,aparatură și instrumentarul se dezinfectează și tot personalul este super amabil și profesionist. Fobia mea pentru “dentisti “ a dispărut și mă duc cu drag la această echipă minunată . Am optat pentru sistemul de rate și toate actele au fost gata în 10 minute ,fără stres ! Cel mai minunat lucru a...
  • Exeprienta mea la clinica a fost desavarsita inca de la inceput. Clinica arata impecabil, personalul ofera servicii de calitate si accesibile. Dupa evaluarea starii mele am si inceput procedurile necesare si sunt foarte multumita de maniera in care am fost tratata, drept client si pacient. Va multumesc! Keep on offering quality services👏
  • Am ajuns la ei prin recomandare de la o prietena si m-au impresionat. Au aparatura de ultima generatie si preturi bune. Eu mi-am tratatat cariile cu laser si pot spune ca a fost cea mai buna decizie. Nu am simtit nicio durere, a fost foarte confortabil comparativ cu tratamentul clasic. Mi-am facut si planul de rate fara dobanda direct la clinica. In 2 saptamani rezolvat toate probleme si am esalonat plata pe 2 ani astfel am scapat de stresul financiar. Personalul profi si foarte amabil, fetele de acolo super dragute. Recomand din suflet!!

Cel mai avansat tratament al cariilor dentare accesibil acum cu PLATA fară stres în 3-36 luni Fară Credite Bancare! Daca ai mai multe carii, poți opta pentru programul nostru de stomatologie fară stres financiar!

Asta înseamnă, că iți tratam toate cariile dentare iar tu le plătești eșalonat la clinica în 3 până la 36 rate egale fară avans, fară dobândă și fară nici un fel de credit bancar!

Sute de pacienți au ales deja să profite de această ofertă!

Misiunea noastră este să facem din zâmbetele sănătoase un obiectiv realizabil pentru tinerii de astăzi.

Într-o epocă în care cariile dentare sunt din ce în ce mai prezente în rândurile acestora, ne-am angajat să oferim o soluție accesibilă și convenabilă pentru tratamentul acestora.

Conștienți de provocările financiare cu care se confruntă tinerii, am dezvoltat un program special care să le permită să-și rezolve problemele dentare fără să fie copleșiți de costurile mari.

 

La clinica noastră, ne preocupăm nu doar de sănătatea orală a pacienților noștri, ci și de bunăstarea lor financiară. Am creat un sistem de plată esalonată unic, care vă dă posibilitatea de a accesa până la 30.000 de lei pentru tratamentul cariilor dentare și de a plăti suma respectivă în până la 60 de rate, fără dobândă și fără a vă implica în credite bancare complicate.

Suntem conștienți că sănătatea orală este esențială pentru starea generală de bine a unei persoane, iar amânarea tratamentului cariilor dentare poate duce la complicații grave.

De aceea, dorim să eliminăm obstacolele financiare care pot împiedica tinerii să acceseze tratamentul de care au nevoie.

 

Cu ajutorul nostru, veți putea zâmbi fără griji și veți beneficia de îngrijirea profesională de care aveți nevoie, fără a vă simți coplesit de costurile implicate.

 

La clinica noastră, ne-am asumat misiunea de a face tratamentul cariilor dentare accesibil pentru toți tinerii, astfel încât să poată avea zâmbete sănătoase și strălucitoare pe termen lung.

Suntem aici pentru a vă sprijini în obținerea și menținerea unei sănătăți orale optime, oferindu-vă nu doar servicii de calitate, ci și o modalitate convenabilă de plată.

Alăturați-vă nouă și puneți sănătatea dvs. orală pe primul loc, fără grija costurilor!

Tratează-ți cariile dentare cu laserAlătură-te de sute de pacienți care au ales deja să trateze cariile dentare într-o zi cu cel mai AVANSAT LASER DENTAR!


Strada Ion Pillat nr,4 sector 3, București (intersecție Bd. Unirii 65)

Lioness Dental Clinic
Logo