Solutie de finantare directa

Lioness Clinic oferă o soluție de finanțare directă pentru tratamentele de implantologie și estetică, care permite pacienților să obțină tratamente de calitate, fără a fi nevoie să plătească dobânzi sau comisioane ascunse. Cu un

Avans de 50%  

Pana la 60 de rate egale

Fara dobândă

Fara comisioane

Pacienții pot beneficia de tratamente de implantologie și estetică de la Lioness Clinic fără să își facă griji pentru resursele financiare.

Procesul de aplicare este rapid și simplu, iar aprobarea este dată în majoritatea cazurilor în câteva minute.

Această soluție de finanțare directă este disponibilă pentru toți pacienții Lioness Clinic, fără a fi necesară o verificare a scorului de credit sau a istoricului financiar.

 Soluția de finanțare directă permite pacienților cu diferite venituri să beneficieze de tratamente stomatologice și estetice de înaltă calitate, fără a fi nevoie să plătească costul total într-o singură plată.

 Cu soluția de finanțare directă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cum veți plăti pentru tratamentul dumneavoastră sau să vă îngrijorați pentru dobânzi și comisioane ascunse.

 Soluția de finanțare directă de la Lioness Clinic oferă o varietate de opțiuni de plată,inclusiv

Avans de 50% 

60 de rate egale

Fara dobândă

Fara comisioane

 Procesul de aplicare este simplu și rapid, iar majoritatea pacienților primesc aprobarea în câteva minute. Astfel, pacienții pot obține tratamentul de care au nevoie cât mai curând posibil.

4 motive pentru care merită să apelezi la soluția de finanțare directă de la Lioness Clinic:

Lioness Clinic
Logo
Register New Account