Estetica Faciala NON-INVAZIVA

LASER FOTONA

Tratamentele LASER NON-INVAZIV Fotona sunt o opțiune populară în medicină și estetică datorită faptului că sunt sigure, eficiente și nu necesită perioade de recuperare.

Tehnologia LASER Fotona utilizează fascicule de lumină pentru a stimula producția de colagen și elastină în țesutul pielii, ajutând la reducerea ridurilor, îmbunătățirea texturii pielii și reducerea aspectului inestetic al venelor și a petelor.

 

Aceste tratamente pot fi utilizate pentru o varietate de afecțiuni estetice, inclusiv pentru îmbunătățirea aspectului pielii feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

În plus, ele pot fi utilizate și pentru a trata afecțiuni medicale precum acnee, vergeturi și simptomele menopauzei.

 

Tratamentele LASER NON-INVAZIV Fotona sunt nedureroase și nu necesită anestezie, astfel încât pacienții se pot întoarce la activitățile lor obișnuite imediat după tratament.

Rezultatele sunt vizibile imediat după tratament, dar continuă să se îmbunătățească în următoarele săptămâni și luni, pe măsură ce țesutul pielii se regenerează și se produce mai mult colagen și elastină.

 

În concluzie, tratamentele LASER NON-INVAZIV Fotona sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care caută îmbunătățirea aspectului pielii lor fără a trebui să se supună procedurilor invazive. Aceste tratamente sunt sigure, eficiente și nu necesită perioade de recuperare, permițându-le pacienților să se simtă mai încrezători și mai fericiți cu aspectul lor.

Programeaza te Acum ONLINE!

Încărcare...

What We Do Best

Estetica Faciala LASER NON-INVAZIV

Lioness Clinic
Logo
Register New Account