Tratament de canal cu LASER

Succesul unui tratament de canal asistat laser este dat de eficiența cu care sunt dezinfectate canalele, de obturația de canal,
calitatea restaurării coronare(prin obturația finală sau coroana dentară) si de reactivitatea organismului;
Laserul oferă o foarte bună rată de eliminare a bacteriilor din spațiul endodontic, în special a zonelor mai puțin accesibile cum sunt canalele laterale dar și a spațiului periapical.
Tratamentul endodontic modern realizat corect : izolare cu digă, prepararea canalelor cu instrumentar rotativ special și iluminare optimă completată de irigare corespunzătoare și dezinfecția eficientă a laserului oferă o viață lungă dintelui pe arcadă sau poate salva dinți care aparent aveau indicație de extracție.
Laserul dioda are un puternic efect antibacterian, este utilizat pentru decontaminarea canalelor endodontice și este de zece ori mai eficient decât metodele clasice de tratament.
De asemenea, laserele sunt utilizate pentru biostimularea țesuturilor, grăbirea vindecării, a eliminării complicațiilor și a durerii.

Care sunt etapele tratamentului de canal?
Tratamentul de canal (tratamentul endodontic) urmareste sa elimine tesutul pulpar inflamat sau infectat, urmat de curatarea, largirea si sterilizarea canalelor, iar in final sigilarea etansa a acestora (obturatia de canal).

Tratamentul de canal poate fi o procedura complexa, fiind efectuata intr-o sedinta sau, in situatii mai complicate, in 2-3 sedinte. In primul rand, medicul are nevoie de o radiografie a dintelui pentru a cunoaste pozitia acestuia, numarul de canale, forma acestora .

The preselected service for shortcode is not available anymore. Please check your shortcode settings.
Select your currency
Lioness Clinic
Logo
Register New Account
Shopping cart